Til virksomheder

Jeg tilbyder også sparring til ledere eller HR-medarbejdere i virksomheder og organisationer, der har medarbejdere med ordblindhed og ønsker, at disse medarbejdere skal kunne levere mere til gavn for både medarbejderen og virksomheden. Jeg er altid klar til at mødes og have en samtale om, hvordan jeg kan hjælpe jer, og derefter vil jeg give jer et tilbud, der beskriver den sparring eller indsats som i ønsker.

Hvis jeres virksomhed har et oplæringsforløb, hvor I oplever, at nye medarbejdere med ordblindhed har svært ved at komme igennem eller ikke får tilfredsstillende udbytte af det, kan jeg også være med til at se nærmere på, hvordan dette forløb kan forbedres, så det bliver mere tilgængeligt for medarbejdere med ordblindhed. Dette kan både ske gennem sparring med medarbejdere som underviser i virksomheden på disse forløb, eller også ved at redigere de undervisningsmaterialer, I bruger i jeres oplæringsforløb.

Jeg er opmærksom på, at jeg ikke kan løse alle opgaver og I kan være sikre på, at hvis jeg siger, jeg kan tage mig af en opgave for jer, så kan jeg det. Omvendt vil jeg altid give udtryk for, hvis en opgave ikke er indenfor mine kompetencer.

Jeg ser frem til at høre fra jer og måske være med til at hjælpe jer med at nå jeres mål, ved at få det bedste ud af jeres medarbejdere med ordblindhed, så I ikke går og har en uudnyttet ressource blandt medarbejdere med ordblindhed, som ikke trives. Kontakt mig på kontakt@rygner.dk, og så kan vi finde en tid til et uforpligtende møde.

Har du kendskab til en virksomhed som ville kunne bruge min hjælp – så del…

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.