Til forældre

Er I en gruppe af dedikerede forældre til børn med ordblindhed, der ønsker at få mere indsigt i ordblindhed og lære, hvordan I bedst kan støtte jeres barn? Så er det med stor interesse, at jeg deler ud af min viden om dette emne. Jeg tilpasser indholdet og varierer det efter jeres specifikke behov. 

Ordblindhed er en kompleks udfordring, der ikke kun kan påvirke jeres børns læse- og skrivefærdigheder, men også kan medføre andre sekundære vanskeligheder. For børn med ordblindhed kan det være en rigtig stor byrde at møde skolen og de mulige emotionelle konsekvenser af ordblindhed må ikke glemmes. Som forældre er det vigtigt at være opmærksom på de muligheder, der er for at støtte jeres børn og hjælpe dem godt på vej i livet med ordblindhed. Gennem mit oplæg vil jeg give jer en dybere forståelse af, hvad det vil sige at have ordblindhed, og hvilke strategier der kan være nyttige for jeres børn. Jeg vil også diskutere betydningen af en støttende og accepterende holdning fra forældrenes side, samt de forskellige tiltag, der kan implementeres både hjemme og i skolen. Vi vil også udforske de ressourcer og hjælpemidler, der er tilgængelige, så I kan være godt rustede til at tackle de udfordringer, jeres børn kan møde i deres hverdag.

Målet med dette oplæg er at give jer de redskaber og den viden, der vil bidrage til at skabe en positiv og støttende atmosfære for jeres børn med ordblindhed. Jeg tror på, at med den rette støtte og forståelse kan alle børn med ordblindhed trives og blomstre både personligt og i deres uddannelse samt senere i deres arbejdsliv.

Jeg ser frem til muligheden for at møde jer og dele mine erfaringer og viden om ordblindhed. Lad os sammen skabe en meningsfuld og givende oplevelse for jer som forældre! Kontakt mig venligst på kontakt@rygner.dk med en kort beskrivelse af jeres ønsker og et telefonnummer, så jeg kan ringe tilbage, og vi kan sammen tage det første skridt mod at skabe større forståelse og støtte for jeres børn med ordblindhed.

Hvis du har kendskab til en forældre gruppe som kunne have glæder af er foredrag – så del gerne…

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.