Til elever (kurser)


“Kom godt i gang med at bruge dine hjælpemidler og de vil blive en kæmpe hjælp fremover i uddannelse og job”


Hvis du som forælder ønsker at give dit barn bedre kompetencer i brug af LST-hjælpemidler og kendskab til andre muligheder for at forbedre deres strategier som ordblind i skole- og studiekonteksten, tilbyder jeg løbende kurser til folkeskole- og gymnasieelever i små hold med højst fem deltagere på et hold. Kurserne afholdes, når der er tilstrækkeligt med deltagere, og varer typisk en lørdag fra kl. 10 til 15 og en søndag fra 10 til 14. De sidste to timer om søndagen er med deltagelse af forældre og inkluderer en opsamling, så I som forældre ved, hvad jeres børn har arbejdet med.

Tilmedling


For at tilmelde dit barn til kurset, bedes du sende en mail til kursus@rygner.dk, hvor du kort beskriver dit barns udfordringer. Jeg vil også gerne have information om barnets køn, alder, klassetrin og eventuelle andre udfordringer dit barn måtte have. Husk også at oplyse et telefonnummer på en af jer forældre, så vil jeg efterfølgende kontakte jer telefonisk for at få en snak om jeres barn. Dette for at jeg kan sammensætte hold baseret på børnenes niveau og behov.

Hjælpemiddel


Jeg kan både afholde kurser, hvor jeg lærer eleverne at bruge IntoWords og AppWriter. Jeg er i stand til at demonstrere begge programmer både på Apples styresystem og på Windows 11. Derudover har jeg også lærer fra mig i brugen af forskellige apps til iPhone, som kan hjælpe de unge i hverdagen.

Deltagelse i et to-dages kursus koster 1499 kr. og inkluderer en opfølgende samtale med barnet og forældrene sammen over Teams ca. 1 måned efter deltagelsen på kurset.

Kender du et ung mennesker som ville have glæde af et kursus – så del gerne…

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.